KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģu atpūtas bāze, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 29228454
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

ATPŪTAS KOMPLEKSS "KLIĢI" ATRODAS KLUSĀ VIETĀ, PIE KLIĢU EZERA, KUR PAVERAS BRĪNUMJAUKAS DABAS AINAVAS UN ROMANTISKI SKATI.

PIEDĀVĀTĀS IESPĒJAS: Vieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; Relaksēšanās pirtī, ezerā, makšķerējot, pie ugunskura, pie kamīna ; Ērtas naktsmītnes jaunā guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; Vasaras terase, sporta laukumi, estrāde, laivas un katamarāni.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAktive Unterhaltung mehr Details   Sportspielplätze    Bootsfahrten mehr Details   Katamaran-Vermietung, Verleih    Plostu noma Erholung in der Natur mehr Details   Erholung am See mehr Details   Angeln    Šūpoles    Ein Baldachin für Partys und Sitzgelegenheiten mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Peldvietas mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsHotels und Unterkunft    Guļbūve (Gasthäuser in Lettland) mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details   8-vietīgas kotedžas    Zeltplätze mehr Details   Campingplatz Saunas mehr Details   Whirlpool Spielplätze Camps für Kinder und Jugendliche
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 76802
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1801253


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
IS, SIA, Blockbauen
IS, SIA, BlockbauenRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Eglieni, Gasthaus
Eglieni, GasthausViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Visi banneri