KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kalēja māja, Gasthaus

Kalēja māja, Gasthaus

Kalēju iela 8, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 26488200
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 9721
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 48874
View in catalog : Gasthäuser


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mēnesnīcas, Gasthaus
Mēnesnīcas, GasthausViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Gungas, Gasthaus
Gungas, GasthausGungas -  ethnographischer Ferienpark für Feiern, Urlaub und Seminare
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Visi banneri