KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vārnu galdniecība

Vārnu galdniecība

Dūmi, Auru pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3710
(+371) 26494908
(+371) 26339553
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Izgatavojam visa veida mēbeles pēc individuāla pasūtījuma - virtuves iekārtas , guļamistabas mēbeles , mēbeles bērniem , dažāda veida skapjus , gultas , galdus , biroja mēbeles , durvis , masīvkoka kāpnes , dažāda veida interjera elementus u.c. Ir plašs sortimenta klāsts , kā arī toņu un krāsu dažādība . Strādājam ar jaunām un modernām iekārtām , kuras tika iegādātas Austrijā . Dažādu veidu materiāli - lamināts , MDF ( finierēts un krāsots ), akrils un koks . Lamināta detaļas tiek aplīmētas ar ABS maliņu , lakošana un krāsošana tiek veikta modernā kamerā , līdz ar ko tiek panākta augsta kvalitāte . Koka mēbeles un durvis tiek lakotas ar ūdens laku , kas ir apkārtējai videi nekaitīga . Veicam uzmērīšanu , projektēšanu , izgatavošanu un piegādi ar montāžu . Garantija . Katram klientam individuāla pieeja . Darba pieredze 10 gadi . Atrodamies Dobelē . Pieņemam pasūtījumus uz materiālu izzāģēšanu un maliņu aplīmēšanu (no 10-45 mm biezumā).Aplīmēšana tiek veikta uz jaunas iekārtas.(ātri un kvalitatīvi).
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung Möbel mehr Details   Küchenmöbeln mehr Details   Wohnzimmermöbel mehr Details   Schlafzimmermöbel mehr Details   Einbauschränke mehr Details   Möbel im Büro mehr Details   Möbel nach individuellem Auftrag mehr DetailsTüren mehr DetailsTreppe, Aufgang mehr DetailsInterieur objekte Schiebetüren mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 75145
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1280592


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ist ein modernes Ferienhaus aus drei Gebäuden in Pervalka bei Neringa an der Küste Kurischen Haffes.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco Technologies ist ein Unternehmen, das seit 10 Jahren in seiner Branche tätig ist. Wir arbeiten mit zertifizierten Geräten und Materialien. Wir arbeiten mit den größten Herstellern zusammen, die sich seit vielen Jahren auf dem lettischen Markt bewährt haben. Wir finden die beste Lösung sowohl für ein kleines Privathaus als auch für ein großes Projekt.
Magnus Hotel, Hotel
Magnus Hotel, HotelMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Villa Avoti, Gasthaus
Villa Avoti, GasthausLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Vestiena***, Hotel
Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Visi banneri