KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Bēris SIA, SIA

Bērīši, Ceraukstes pagasts, Bauskas novads, Latvija
(+371) 63960366
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPlastwaren

Statistik:
Ist durchgesehen : 8641
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 46615
View in catalog : Plastwaren


Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIADer Wald ist ein wichtiges Ökosystem, das nicht nur finanziell bewertet werden darf. Es erfüllt sowohl soziale als auch unersetzliche ökologische Funktionen. Wir sind Teil eines Ökosystems und sehen eine Welt, in der jeder Eigentümer seinen Wald nach den besten Regeln der nachhaltigen Entwicklung bewirtschaftet - für unser Klima, die Umwelt und die Menschen. Genau das beobachten wir in unserer Arbeit - wir geben selbst ein Beispiel und schulen andere, wie Bäume besser in die städtische Umgebung integriert werden können.
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Deko Alianse, Blumenladen
Deko Alianse, BlumenladenSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Visi banneri