KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas pils, Schloss

Pils laukums 3, Rīga, Latvija
(+371) 67092106
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Pils celta 1330. gadā kā Livonijas ordeņa mestra rezidence. Tā bija tipisks cietoksnis, celta pēc t.s. konventa pils plāna ar četriem torņiem un iekšējo pagalmu. 1448.gadā pili nopostīja un vēlākajos gados daudzkārt pārbūvēja, kā rezultātā tā zaudēja savu viduslaiku veidolu. Svina torni uzcēla 16.gs. sākumā, bet 1938. gadā uzcēla trīszvaigžņu torni. 1785-1787. gadam uzcēla jauno korpusu – 3 stāvu ēku guberņas iestāžu vajadzībām, bet 1818. gadā izveidoja Balto zāli. Savukārt 1938. gadā arhitekts E. Laube pielāgojot pili valdības reprezentācijas vajadzībām izveidoja Sarkano zāli. Pils pagalmā virs bijušās galvenās ieejas saglabājušies 16.gs. pirmās puses akmens kaluma ciļņi, kas atveido ordeņa patronesi Sv. Jaunavu Mariju un mestru Valteru fon Pletenbergu. Kaut arī laika gaitā zudis to košais krāsojums, tie ievērojami kā vēlās gotikas un renesanses laikmeta mijas mākslas paraugi. Arī pašlaik pilī atrodas Valsts prezidenta rezidence, bez tam, izvietots Ārzemju mākslas muzejs, Latvijas Valsts Vēstures muzejs un Raiņa Literatūras un mākslas vēstures muzejs.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatsmacht    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 12826
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 52834


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Visi banneri