KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kandavas tūrisma informācijas centrs

Kandavas tūrisma informācijas centrs

Ūdens iela 2, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63181150
(+371) 28356520
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Darba laiks:

No 1.maija līdz 30.septembrim
darba dienās 8:30-12:30, 13:00-17:00
sestdienās 10:00 - 14:00
svētdienās - slēgts.

No 1.oktobra līdz 30.aprīlim
darba dienās 8:30-12:30, 13:00-17:00
sestdienās, svētdienās - slēgts.

Darbinieces:
vadītāja - Ilze Dravniece
tūrisma informācijas konsultante - Laura Sprūde

Kandavas Tūrisma informācijas centrs piedāvātie pakalpojumi:tūristiem, pircējiem -
- tūrisma informācija un brošūras par Kandavas pilsētu un novadu;
- lidmašīnu biļešu iegāde (izņemot "Ryanair") un reģistrēšanās lidojumiem, prāmju biļešu un starptautisko autobusu biļešu iegāde internetā (tikai ar klientu bankas kartēm);
- informācija par Kandavas novada gidiem;
- ceļojumi pa Latviju un ārpus tās sadarbībā ar ceļojumu aģentūrām;
- Kandavas novada un Latvijas suvenīru tirdzniecība;
- kopēšana, printēšana, skenēšana, faksa nosūtīšana un saņemšana;

tūrisma pakalpojumu sniedzējiem un pasākumu rīkotājiem (bez maksas) -- informācijas atjaunošanu Kandava novada tūrisma mājas lapā www.visitkandava.lvun Kandavas novada Kultūras pārvaldes mājas lapā www.kandavaskultura.lv;- Kandavas novada tūrisma informācijas brošūras.

Uzmanību! Visi šajā mājas lapā ievietotie fotouzņēmumi ir uzticēti Kandavas Tūrisma informācijas centra lietošanai. Neminot fotogrāfus, bildes aizliegts izmantot.


Izmantojot informāciju no mūsu mājas lapas, atsauce ir obligāta.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInformationszentren des Tourismus
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 15000
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 42629


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Embūtes muiža, Gasthaus
Embūtes muiža, GasthausNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Saullēkti ozolos, Gasthaus
Saullēkti ozolos, GasthausViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri