KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Četri kausi, atpūtas centrs

Ganību iela 9/11-3.st., Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63422353
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFreizeitszentren, KomplexeSaunas

Statistik:
Ist durchgesehen : 12577
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 80193
View in catalog : Freizeitszentren, Komplexe


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWir produzieren:
- einzigartige dekorative Wandpaneele aus Holz,
- Fassadenverkleidungsplatten aus Sperrholz, die eine ideale Lösung für die Verkleidung von Gebäuden und Räumen darstellen.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri