KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ogres luterāņu baznīca, Kirche

Ogres luterāņu baznīca, Kirche

Brīvības iela 51, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 26431146
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

1908. gadā Ogres vasarnīcu kolonijas iemītnieki nolēma būvēt Meža kapelu ar 300 vietām. Tā bija koka būve un stilistiski atgādināja Dienvidčehijas un Šveices reģiona sakrālās būves. Pirmā pasaules kara laikā kapela nodega. 1927. gadā uz Meža kapelas drupām uzcēla baznīcu ar 422 sēdvietām. To būvēja pēc Haralda Kundziņa projekta vēlīnās neogotikas tradīcijās. Baznīcas zvanu (Ø 0,78 m, 200 kg) atlēja Švenna zvanu lietuvē Rīgā. To rotā uzraksts “Dzīvos saucu, mirušos apraudu. Ogres pilsētas baznīcai Ziemas svētkos. Liets no J.C. Schwenn. Rīga, 1930. g.”. Dievnamā regulāri notiek garīgās mūzikas koncerti. Baznīca ir vietējas nozīmes arhitektūras piemineklis.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGemeinde Kirchen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 8201
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39955


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Sīpoli, Gasthaus
Sīpoli, GasthausViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri