KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik

UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik

Liepkalnio gatvė 110, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-02121
(+371) 67881043
(+371) 67881043
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Tādēļ klienti var rēķināties ar plašu sortimentu un profesionāļu konsultācijām. Mēs esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih. Moduļsētas laikmetā jaunu žogu. Modulāra žogi var shtaketny vai palisadni. Galvenā priekšrocība moduļu žogu - tas ir konstrukcijas izturība, izturība, lielais krāsu klāsts un estētisks izskats. Šie žogi radot unikālu Aluzinc ® sakausējuma, kurā ir vislielākais pretkorozijas īpašības, un 12 reizes lielāks nekā cinkotas loksnes uz šiem rādītājiem. Plastmasa pret koku Speciālistu nostāja ir plastmasas pusē. Ne ar kādu grunti un tehnoloģisko apstrādi nav iespējams saglabāt koka estētisko un fizisko kvalitāti atmosfēras apstākļiem. Jaunums! Saliekamie Jaunā žoga pamatu montāžas metode atvieglo apgrūtinošos sētas betonēšanas darbus.. Saliekamā pamats žogu ļauj ātri, lēti un efektīvi veidot žogu, izmantojot tikai gatavo pozīcijas. imitēts dzīvžogu Tas ir - jauns un salīdzinoši lēts veids, kā atdzīvināt jūsu sētas no tīkla, padara zaļo un aptver teritoriju no nevēlamiem skatieniem. Granīta bruģis Granīta bruģis - tā ir jūsu mājas vizītes kartiņa. Granīt - ilggadīgs un skaists materiāls, spējīgs izcelt un daudzveidot landšaftās arhitektūras pat lokālā pielietojumā. Izlikts no granīta iebraukšana priekš auto, ne tikai prestižu skatu jūsu mājai, bet arī uzturēs īpaši ilggadīgu pārklājumu atļaus atdzīvot drūmo, pelēko bruģu segumu.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortZäune, Gehöfte und Einfriedunge mehr Details   Tore, Zäune       Kunststoffzäune mehr Details      Metallzäune       Geschweisste und Flechtzäune mehr Details      Modulzäune mehr Details      Žogu pamati, borti mehr Details      Tore mehr Details   Entwerfen, Aufstellung der Verzäunungen    Baublöcke mehr Details   Termokoksne    Termokoksnes žogi    Termiski apstrādāti dēļi Fasādes darbi    Stoffe für Fassadenverputzung mehr Details   Sienas flīzes Installation, grüne Lunge    Pflastersteine mehr Details   Kleine Architekturformen mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 69836
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 549165


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vidi, Gasthaus
Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIADas Unternehmen bietet Vermietung und Verkauf von Personenkraftwagen, Kleinbussen und Kleinlastkraftwagen an. Wir bieten Ihnen folgende Fahrzeuge an: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Visi banneri