KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Krišjāņa Barona iela 99, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67848826 - direktors Juris Bogdānovs / sekretāre Ieva Eriksone
 
AlleAngebotVideo
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKinder und Jugendszentren   Mākslas pulciņi      Apģērbu stila un modes pulciņi      Floristikas pulciņi      Grafikas un zīmēšanas pulciņi      Kokapstrādes un dizaina pulciņi      Rotaslietu izgatavošanas pulciņi      Tekstildizaina pulciņi      Tēlniecības pulciņi      Trauku apgleznošanas pulciņi      Keramikas pulciņi      Zīmēšanas un gleznošanas pulciņi      Juveliermākslas un metāla dizaina pulciņi   Mūzikas pulciņi      Vokāli instrumentālie ansambļi      Basģitārspēle un ģitārspēle      Bērnu un jauniešu kori      Koklētāju ansambļi      Vokālie ansambļi      Pūtēju orķestri      Akordeonistu ansambļi      Bērnu vokālā studija      Akordeonistu ansambļi      Džeza un vieglās mūzikas vokālās grupasTeātra pulciņiMuseenDeju studijas   RitmoplastikaSporta pulciņi   Badmintons   Joga   Karatē   Orientēšanās   Sporta deju treniņi bērniem   Šaušana    Dambrete   FlorbolsTehniskā jaunrade   Datoru laboratorija   Fotostudija   Modelēšanas un konstruēšanas pamati    Multiplikācijas studija   Radioelektronika   Radiovadāmie automodeļiCiti pulciņi   Folkloras ansambļi   Lietišķā vēsture
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 32687
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 311454
View in catalog : Kinder und Jugendszentren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Cheirons, Tierklinik - Apotheke
Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Ūdensdzirnavas, Gasthaus
Ūdensdzirnavas, GasthausAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri