KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
KAVET, SIA, tierklinik

KAVET, SIA, tierklinik

Brīvības gatve 347, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67543421
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAlles für HaustiereVeterinärkliniken, ServiceTierärtze, VeterinärgehilfeVeterinärapotheken   Ārstnieciskā dzīvnieku barība   Profesionālā dzīvnieku barība   Tierarzneimittel für Tiere   Veterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaAusstellung und Ausführung von VeterinärdokumentenŽetoni mājdzīvniekiemMikrochips für TiereVeterinärmanipulationenVeterinärverfahrenImpfung von Tieren   Vakcīna pret trakumsērgu   Komplexer Impfstoff für Katzen   Komplexer Impfstoff für Hunde   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Impfung von KaninchenAcs plakstiņu korekcijasInhalationsanästhesieVeterināra konsultācijasVeterinārā terapijaVeterinärchirurgie, tierärztliche Operationen   Unfallchirurgie bei Tieren   Kaiserschnitt   Suņa kastrācija   Sterilisation, Kastration von Tieren   Kuces sterilizācija   Runča kastrācija   Kaķenes sterilizācija   Kosmētiskās operācijasTierärztliche Untersuchungen, Krankheitsdiagnostik, AnalysenLaboranalysen   Veterinārās urīna analīzes   Veterinārās asins analīzesGefrierschrank für LeichenschauhausFriseursalone für TiereDzīvnieku stacionārsTierheim, Haustierehotels
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 41136
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1435748
View in catalog : Alles für Haustiere


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Bucefāls, Kneipe
Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
Visi banneri