Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Brīvības iela 103, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29241082
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums „Hidrolats" tika dibināts 1874. gadā kā Liepājas mašīnu-vagonu rūpnīca. Padomju laikā „Hidrolats" bija viena no Lielākajām rūpniecības kompānijām Liepājā, kurš ražoja hidrauliskos cilindrus lauksaimniecības un meža tehnikas mašīnām, eksportējot tos uz daudzām padomju republikām. Savulaik uzņēmumā tika nodarbināti ap 2000 strādājošo un izgatavoti ap 1 miljons hidraulisko cilindru gadā.

Privātā kompānija „Hidrolats" tika izveidota 1994. gadā uz valsts uzņēmuma bāzes.

Rūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju un divpusēju hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus. Cauruļu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H8/H9 kvalitāti un virsmas apstrādes precizitāte ir RA 0,2. Serdeņu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H9/F8 kvalitāti ar cieti hromēto pārklājumu biezumā no 24 līdz 48 mkm. Serdeņu virsmas raupjums līdz 0,16 Ra. Hidrauliskajos cilindros tiek izmantots pilns blīvju komplekts, kas ražots pazīstamās kompānijās. Cilindri tiek izgatavoti ar darba spiedienu līdz 32 Mpa. Uz šo dienu mūsu ražotnē iespējams izgatavot 262 hidraulisko cilindru tipus, mēs spējam izgatavot 4000 gab. hidrocilindrus mēnesī.

Uzņēmuma „Hidrolats" produkcija ir sertificēta saskaņā ar Starptautisko kvalitātes standarta sertifikātu ISO 9001:2000 un Krievijas atbilsrības sertifikātu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrādes iekārtas un instrumenti Metāla konstrukcijas Kanalizācijas aku vāki (Aku vāki) Metāla izstrādājumi Hidrauliskās un pneimatiskās ierīces Hidrauliskie cilindri Čuguna lējumi Divpusēju hidraulisko cilindru ražošana Vienpusēju hidraulisko cilindru ražošana Čuguna sakausējumi Sūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti Lējumi no pelēkā čuguna Zobratu sagataves Rezerves daļas kompresoriem Lodveida grafīta (kaļamā ķeta) un hromu saturoša čuguna sakausējumiem (Čuguna sakausējumi) Gūliju restes Aizbīdņu kapes Industriālie ārdi Dažādas detaļas agregātu būvei (Metāla izstrādājumi) Reduktoru un gultņu korpusi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57452
Meklēšanas rezultātos parādīts : 171848


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Visi banneri