Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Apotheka, aptieka

Apotheka, aptieka

Vasarnīcu iela 20, Daugavpils, Latvija, LV-5417
(+371) 65440007
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAptiekas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6754
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34649
Skatīt arī katalogā : Aptiekas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Visi banneri