Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Artaprints

Brīvības gatve 2173, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 67542921
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Visi banneri