Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Apšukrogs, kafejnīca

Apšukrogs, kafejnīca

Apšukrogs, Pūres pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3124
(+371) 25181818
(+371) 29264119
(+371) 26555006 - Banketu pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

‘’APŠUKROGS”- tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km).

Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!

Daudzveidīgs ēdienu klāsts, bet ir arī īpašais piedāvājums:

  • sēņu/gaileņu, baraviku, šitaki ēdieni,
  • pašgatavoti pelmeņi,
  • pašgatavoti „Riekstiņi”ar iebiezinātā vārītā piena pildījumu,
  • speciāls pankūku piedāvājums, karstie smiltsērkšķu/pīlādžu dzērieni,

Rīkojam visa veida ģimenes svinības uz vietas (25-30 personām), izbraukuma (35-50 personām).

Darba laiki: Ziemā P. - Sv. 8.30 - 20.00; vasarā P. - Sv. 8.30 - 21.00

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi       Brokastis       Pusdienas Skatīt vairāk      Vakariņas       Ēdieni Skatīt vairāk         Aukstie ēdieni          Cūkgaļas ēdieni          Gaļas ēdieni          Liellopa gaļas ēdieni          Salāti          Siltie ēdieni          Vistas gaļas ēdieni          Deserti       Dzērieni    Galdu klāšana Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32909
Meklēšanas rezultātos parādīts : 655973


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Visi banneri