Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vitkopi, atpūtas bāze

Vitkopi, atpūtas bāze

Vitkopi, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija, LV - 5033
(+371) 26428371
(+371) 65152526
(+371) 65152005
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ideāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Piedāvājam - makšķerēšanu, zemledus makšēķerēšanu, spiningošanu un spiningošanu no laivas. Vitkapu Ezers atrodas privātā apsaimniekošanā tādēļ regulāri katru rudeni tiek atjaunoti zivju krājumi: karpas, līdakas, asari, līņi un karūsas. Neskatoties uz to ezerā var noķert visas Latvijā mītošās saldūdens zivis. Ezerā ir noķerts arī sams. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes. 4-vietīga, 6-vietīga un 10-vietīga mājiņas. Mājiņas atrodas ezera vidū uz salas un ir apkurināmās līdz ar to izmantojamas arī ziemā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Brīvdienu mājas    4-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   6-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   10-vietīgas mājiņas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairākZemledus makšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 181910
Meklēšanas rezultātos parādīts : 640317


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Visi banneri