Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Anemones, glempings

Anemones, glempings

Ikara iela 7a, Plieņciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29116490
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Glempings Anemones atrodas Engures pagastā, Plieņciemā, 900m no jūras. Piedāvājam atpūtu dabā ar visām ērtībām. Nakšņošana līdz 4 personām. Visvairāk viesi novērtē to, ka glempings atrodas netālu no saimnieku dzīves vietas, kas ļauj justies droši, bet pietiekami savrup, lai būtu sajūta, ka esat vieni. Bezmaksas autostāvvieta ir pieejama līdzās glempinga teltij. Regulārs sabiedriskais transports. Autobusa pietura "Plieņciems" atrodas tikai 300 m attālumā no glempinga Anemones (autobusu maršruti Rīga-Dubulti-Talsi vai Rīga-Dubulti-Kolka (vai otrādi).

Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā, kas piešķir papildus šarmu. Blakus atrodas priežu mežs ar pastaigu takām, tajā aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns. Teritorijā ir lapene, volejbola laukums, grils, smilšu kaste bērniem. Līdz šīm viesi ir novērtējuši glempingā pieejamo konfortu, jo saņēmuši vairāk, nekā gaidīts. Par papildus samaksu ir pieejami SUP dēļi un karstais kubls ar led gaismām un džakuzi iekārtu. Pie kubla novietots gāzes sildītājs, lai izlienot no siltā ūdens, nejustu diskomfortu. Laipni gaidītas arī ģimenes ar mājdzīvniekiem!

Par Mums

Glampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā. Pirmie viesi tika uzņemti 2022.gda 8.jūlijā. Mūsu prioritāte ir radīt sakoptu, ziedošu vidi un mājīgu, relaksējošu atmosfēru viesiem. Līdz šim viesi to novērtējuši ar ļoti labām atsauksmēm.Dzīvo teltī kā karalis!

Izmaksas  

  • Par nakti no 100 - 120 eur
  • Karstais kubls 70 eur. (Tiek sagatavots viesiem vēlamā laikā, izmamtošanas laiks nav ierobežots)

Ērtības

  • Darbavieta
  • Dzīvnieki atļauti
  • Grils
  • Auto stāvieta
  • Privāts kubls
  • Virtuve
  • Wifi
  • Bluetooth audio skaļrunis
  • Volejbola laukums
  • Pludmale

Jautājumus rakstiet mums e-pastā indracelmina@inbox.lv

Centīsimies atbildēt 24 stundu laikā.

Zvanīt +371 291 164 90

Lai sazinātos, zvaniet no plkst.8.00 līdz 23.00

Rezervēt naktsmītni var arī vietnēs Airbnb un Booking.com

Apciemo mūs Plieņciemā, Ikara iela 7a

  • Jūra – 900 m
  • Mežs ar pastaigu takām – 300 m
  • Starppilsētu autobusu pietura – 300 m
  • Tukums – 15 km
  • Engure – 11 km
  • Jūrmala – 30 km
  • Rīga – 65 km

Kā mēs Jums varam palīdzēt?

Esam netālu un varam līdzēt risināt problēmas, ja tādas rodas. Ieteikt labākās pusdienošanas vietas, vai piedāvāt brokastis glempingā. Sagatavosim pirts kublu Jums vissērtākajā laikā. Īpašās prasības netiek garantētas, taču naktsmītne darīs visu iespējamo, lai izpildītu jūsu lūgumu. Jūs vienmēr varēsiet nosūtīt īpašu prasību pēc rezervējuma veikšanas.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Glempingi Skatīt vairākApkurināms kubls Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākSUP dēļu noma, īre Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5104
Meklēšanas rezultātos parādīts : 47513


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Visi banneri