Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošuma attīstības centrs, SIA

Radošuma attīstības centrs, SIA

Merķeļa iela 3 - 2 a, 1. stāvs, Rīga, Latvija
(+371) 26956967
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mākslas nodarbībās Jūs varēsiet:

- apgūt zīmēšanas, gleznošanas un kompozīcijas pamatus,

- iepazīt, apgūt un pielietot praksē dažādas rokdarbu tehnikas un paņēmienus,

- pilnveidot jau iegūtās iemaņas un prasmes,

- attīstīt mākslinieciskas iemaņas, telpisko domāšanu un radošo uztveri.

Klase atvērta ikvienam, kurš vēlas pilnveidot savas zināšanas, uzzināt un iemācīties ko jaunu, attīstīt radošumu un pavadīt brīvo laiku domubiedru vidū!

Rotu darināšana dažādās tehnikās: ROTAS, BROŠAS, PIESPRAUDES, KAKLAROTAS, APROCES, MATU LENTAS UN SPRĀDZES, ŽABO, APKAKLĪTES, JOSTAS, SOMIŅAS U.C. pielietojot dažādas tehnikas un izmantojot dažādus materiālus.

Zīmēšana, gleznošana, grafika, perļošana, filcēšana, papīra dizains, krāsu mācība, interjēra priekšmētu veidošana, dekorēšana, batika, stikla apgleznošana, darbs ar dažādiem veidošanas masām u.tt..

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas    Radošās darbnīcas    Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Kursi Mākslinieki    Glezniecība Skatīt vairāk      Portretu glezniecība Skatīt vairāk   Ikonas Restaurācijas darbi    Gleznu restaurācija Ierāmēšanas darbi Skatīt vairāk   багетная мастерская (Gleznu rāmji) Skatīt vairākSuvenīri Rotaslietas Dāvanas Seminārs Framework (Semināri) Māksla Filcējumi Skatīt vairākBatikošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25810
Meklēšanas rezultātos parādīts : 400745

Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Visi banneri