Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dimantu kalns, Z/S

Dimantu kalns, Z/S

Dimantu kalns, Rembate, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5052
(+371) 20388777
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami   Naktsmītnes      Dažādi numuri      Gultasvietas   Telpu noma      Telpas atpūtai un viesībām      Telpas konferencēm un semināriem      Banketu zāles un telpas svinībām      Vietas kāzu svinībām   Kamīnzāle   Banketi      Banketu apkalpošana      Kāzu svinību organizēšana   Pirtis      Krievu pirts      Dīķi   Lauku mājas   Ziemas dārziAktīvā atpūta   Izjādes ar zirgiem   Peintbols   BatutiAtpūta pie dabas   Piknika vietas   Telšu vietas   Ugunskura vietas   Brīvdabas estrādesPiedāvājumi bērniem   Svinības un pasākumi bērniem   Pasākumu organizēšana bērniem   Vasaras nometnes bērniem   Bērnu rotaļu laukumi   Bērnu ballītes   Atrakcijas      Piepūšamās atrakcijas   Ģimenes pasākumi, organizēšana   Bērnu dzimšanas dienas   Dzīvnieki apskatei      Dambrieži, savvaļas govis, lapsu alas, zirgs, ponijs, strausi, truši, kazas, aitas, vistas, tītari (Dzīvnieki apskatei)      Dzīvnieku barošana no rokas (Dzīvnieki apskatei)Sporta pasākumi   Sporta spēles      Vasaras sporta spēles      Ziemas sporta spēles   Vieta sporta pasākumiem      Sporta laukumi         Basketbola laukumi         Futbola laukumi         Volejbola laukumiZirgu stallis    Dambrieži   Briežu dārziĪpašie piedāvājumiEkskursijas gida pavadībā (Ekskursijas)   Ekskursijas skolēniem   Gidi, gidu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24838
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1164341
Skatīt arī katalogā : Viesu nami

GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Visi banneri