Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zanda, rokdarbi, keramika

Zanda, rokdarbi, keramika

Rīga, Latvija
(+371) 29442420
 
VissPiedāvājumiGalerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi Skatīt vairākZandas Priednieces keramikas darbu izstāde "Vizbuļu laikā" Ropažu kultūras centrā (06.05.2016.) Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Melnā keramika (Svēpētā keramika) Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairākKeramikas trauki Skatīt vairākMāla trauki Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Māla šķīvji Skatīt vairākMedus podi Skatīt vairākPodi Skatīt vairākPuķu podi Skatīt vairākBļodas Skatīt vairākMāla krūzes Skatīt vairākMāla bļodas Skatīt vairākRituālu (Bļodas) Skatīt vairākBļodas ar latvju rakstiem (Bļodas) Skatīt vairākŠķīvji-paplātes (Šķīvji) Skatīt vairākVāzes Skatīt vairākMāla vāzes Skatīt vairākMāla svečturi Skatīt vairākMāla rotas Skatīt vairākKrūkas Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākCepļa atvēršana Skatīt vairākAdījumi Zeķes Skatīt vairākVilnas zeķes Skatīt vairākAdītas zeķes Skatīt vairākTautiskas zeķes Skatīt vairākSomas un somiņas ŠOBRĪD PĀRDOŠANĀ Keramikas ceplis MADZE Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairākKeramikas māla augļu trauki Skatīt vairākKeramikas māla zupas bļodiņas Skatīt vairākKeramikas māla podi un podiņi cepeškrāsnij Skatīt vairākKeramikas māla svečturi āra Skatīt vairākKeramikas māla svečturi iekarināmi Skatīt vairākKeramikas māla svečturi ar sveci Skatīt vairākKeramikas māla svečturi - sveču paliktņi Skatīt vairākKeramikas māla krūzītes bez osām Skatīt vairāk

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Visi banneri