Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Daiga Liepa, pirtniece

Daiga Liepa, pirtniece

Rīga, Latvija
(+371) 29180834
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Esmu pirtniece un pirtsslotu meistare.


 


Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem. Jo uz pirti mēs ejam ne tikai, lai attīrītos fiziski, nostiprinātu savu veselību, bet arī attīrītos garīgi, parunātos ar dieviņu, sakārtotu savu iekšējo emocionālo un garīgo pasauli.


 


2011. gadā saņēmu diplomu par iegūto profesionālo kvalifikāciju „Pirtnieks” šobrīd vienīgajā akreditējajā pirts izglītības iestādē „Pirts skola”, 2010. gadā saņēmu sertifikātu par apgūto Ziedoņa Kārkliņa teorētiski – praktisko nodarbību ciklu „Pirts zinības”. Šogad manas prasmes ir novērtētas ar 1.vietu Latvijas Pirtnieku meistarības sacensībās. Esmu uzvarējusi vairākos pirtsslotu siešanas konkursos - 2010. un 2011. gadā pirtnieku seminārā Jaunieviņās vairākās kategorijās - Klasiskā pirtsslota, Maģiskā pirtsslota un Dullā pirtsslota. 2011. gadā Lietuvas pirts svētkos saņēmu 1. vietu kategorijā „Oriģinālākā pirts slota”.


 


Pirtī piedāvāju pirts procedūras veselības nostiprināšanai, relaksējošu pirts rituālu, kā arī pirts rituālus īpašos gadījumos - Saulgriežu pirtiņas (iekļaujot meditācijas), dzimšanas dienas pirts rituālu (arī ar meditāciju) un attīrošus pirts rituālus pirms cilvēkam svarīgiem notikumiem viņa dzīvē - piemēram-kāzas vai kāds būtisks moments viņa garīgās attīstības ceļā vai cits, pirms kura cilvēks vēlas attīrīties un sakārtot domas.


 


Pirtī izmantoju ļoti daudz dažādu slotiņu - gan koku, gan augu - klasiskās, attīrošās, skujkoku, smaržīgās, muzikālās, relaksējošās un maigu sajūtu radošās pirtsslotas. Kopumā vienā pirts rituālā saņemam spēku no apmēram 10-27 slotiņām.


 


Pirts rituāls sākas ar iesildīšanos, tai seko ķermeņa attīrīšana ar pirts skrubi, kuru gatavoju pati ar dažādu augu piedevām, iespējams arī izmantot mālus vai dūņas, un attīrošais pēriens ar apses slotām (apsīte palīdz noņemt no cilvēka visu viņam lieko un nevajadzīgo). Tam seko  spēcinošais pēriens ar stiprajām slotām. Iespējams arī vibrāciju pēriens ar bambusa vai kārklu klūdziņām. Ļoti patīkami ir iegrimt meditācijā zem slotiņu paklāja. Un nobeigumā dažādas maskas no dabīgiem augļiem vai ogām, vai citiem dabīgiem produktiem, un medus. Un maigās relaksējošās slotiņas. Ja nepieciešams īpašs spēks, tad lieku lietā deviņu vai trejdeviņu augu slotas.


 


Lai pastiprinātu pirts rituālo darbību spēku, dziedu pirtī tautasdziesmas - dieva,saules un spēka tautasdziesmas. Pēc vajadzības izmantoju Seno Baltu zīmju enerģētiskās sistēmas prakses un reiki prakses.


 


Savu iekšējo tieksmi darboties floristikā pašlaik aizpildu, sienot un veidojot dazādas pirtsslotas - gan savām vajadzībām, gan pēc pasūtījuma - dažādu koku un augu slotiņas, smaržīgās, muzikālās, relaksējošās, deviņu vai trejdeviņu augu slotas, kārklu klūdziņu slotas - pēc jums ērtiem un atbilstošiem izmēriem, vajadzībām un gaumes.


 


Manus pirtnieces pakalpojumus iespējams saņemt Jūsu pirtiņā, vai kādā citā Jums zināmā pirtiņā, vai arī noīrēt pirtiņu Mārupē.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtnieki, pirts meistari Skatīt vairāk   Pirts procedūras Skatīt vairāk      Pirts procedūras veselības nostiprināšanai       Relaksējošās pirts procedūras       Attīrošās pirts procedūras       Dzimšanas dienas pirts procedūras       Saulgriežu pirts procedūras Pirtsslotas Skatīt vairāk   Pirtsslotas pēc pasūtījuma    Kārklu klūdziņu pirtsslotas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49235
Meklēšanas rezultātos parādīts : 103145

Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri