Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Visi banneri