Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Lubānas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28440755
(+371) 67277337
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA BEL DOORS pamatnodarbošanās ir augstas kvalitātes iekšdurvju tirdzniecība. 

Galvenais mūsu kompānijas virziens ir finierētu un krāsotu (emaljētu pēc RAL kataloga) iekšdurvju tirdzniecība. 

Izejmateriāls: Priedes koks

Standarta vērtņu izmēri (bez kārbas): 600/700/800/900x2000 mm

Kārbas specifikācija: 42x74 mm

Iespējami nestandarta durvju risinājumi

Ražotājvalsts: BALTKRIEVIJA 

Sadarbībā ar ražotāju, piedāvājam nestandarta risinājumu un individuālo projektu vizualizāciju pirms pasūtījuma veikšanas.

Atbilstoši klientu vēlmēm un jaunākajām modes un dizaina tendencēm, kopā ar ražotāju piedāvājam jaunus un modernus durvju modeļus. 

SIA BEL DOORS sortimentā ir ap 150 veidu durvju modeļi. 

ABSOLŪTS JAUNUMS RĪGĀ- DURVIS AR ECO FINIERĒJUMU! 

No 01.06.2015 SIA BEL DOORS uzsāk pasūtījumu pieņemšanu


Finierētās durvis: OZOLS NATURĀLS/BALINĀTS OZOLS/OZOLS FINE-LINE/PELĒKS OZOLS/VENGE FINE-LINE/RIEKSTS FINE-LINE/PELEKS RIEKSTS FINE-LINE/PELĒKS RIEKSTS AR IZTEIKTU KOKA ŠĶIEDRU/SUKAPIRA (MAHAGOPNIJA AR RAKSTU)/MAHAGONIJA (SARKANKOKS)

Emaljētas durvis: 3 STANDARTA KRĀSAS (RAL 9010; BALTA;V097) iespējama jebkura cita krāsa pēc RAL kataloga

Dizaina durvis:  stikla un priedes koka vērtnes VERSACE stilā/ar zīmējumiem

Mūsu produkciju var iegādāties vairākos interneta un būvniecības veikalos Latvijā. BEL-DOORS labprāt sadarbojas ar celtniecības kompānijām, dizaineriem un arhitektiem. Katru gadu piedalāmies starptautiskajā izstādē MĀJA.DZĪVOKLIS

Pasūtījumus pieņemam mūsu veikalā Rīgā, Lubānas ielā 52 vai arī elektroniski info@bel-doors.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDURVIS (Tirdzniecība)    Finierētas iekšdurvis    Iekšdurvis    Koka durvis    Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem    Stiklotas durvis    Masīvkoka durvis
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57707
Meklēšanas rezultātos parādīts : 462667

Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Visi banneri