Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Propāna gāze, Rīgas apkalpes zona, "Berģi"

Siguldas šoseja 7, Berģi, Garkalnes novads, Latvija, LV-1024
(+371) 67545498
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGāzes uzpildes stacijas transportam

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri