Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
MS Real, SIA

MS Real, SIA

Zārdu iela 2B, Rīga, Latvija, LV-1083
(+371) 29613216
Juridiskais nosaukums : MS Real, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003844311
Juridiskā adrese : Zārdu iela 2B, Rīga, LV-1083
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA “MS Real” tika dibināta 2006. gadā. Firma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu. Kopš 2021. gada kompānija uzsāca arī sūkņu nomu gruntsūdens līmeņa pazemināšanai, ko arī mēs bieži izmantojam kanalizācijas sistēmu izbūvē. Mūsu darbības laikā, mēs esam ieguvuši lielo pieredzi mūsu uzdevumu risināšanā. Mūsu darbus veic kvalificēti speciālisti, izmantojot tikai kvalitatīvus materiālus, kuriem ir atbilstoša Eiropas sertifikācija. Mūsu kompānija ir pilnīgi spējīga nodrošināt objektu ar materiāliem ar konkurētspējīgam cenām. Mēs arī uzraugam tehniskās inovācijas, kā rezultātā optimizējam paveikto darbu kvalitāti un vērtību. Uz visiem izpildītiem darbiem tiek dota garantija.

Viss materiāls ir pieejams noliktavā, darbu pabeigsim pēc iespējas ātrāk.
Mūsu vietnē varat apskatīt dažu pabeigto darbu portfolio, un izmantojiet arī tiešsaistes veikalu.
Saprātīgas cenas un laba kvalitāte.
Jūs varat sazinieties ar mums, mēs vienosimies.

Call / WhatsApp / Web saite (msreal.lv)

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĀrējā un iekšējā kanalizācija    Bioloģisko notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas    Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas    Septiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes    Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Drenāžas sistēmas    Infiltrācijas lauku izbūve    Drenāžas caurules    Infiltrācijas kasetes    Ģeotekstils Ūdensapgāde un kanalizācija    Santehnika    Santehnikas vairumtirdzniecība    Caurules, trubas       Kanalizācijas caurules, trubas kanalizācijai    Kanalizācijas septiķu, tvertņu uzstādīšana    Lietus ūdens novadīšana, drenāža       Drenāžas sistēmas       Infiltrācijas kasetes       Pārsūknēšanas akas    Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve       Ūdens sūkņi       Dziļurbuma sūkņi       Dziļurbuma sūkņu uzstādīšana       Iegremdējamie sūkņi       Santehnikas darbi       Polietilēna tvertnes Gruntsūdens līmeņa pazemināšana Gruntsūdens pazemināšanas iekārtu noma Ģeorežģis Ūdens attīrīšanas iekārtas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 71031
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2111169

AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri