Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prezentreklāma, SIA

Prezentreklāma, SIA

Lenču iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67336091
(+371) 28337700
(+371) 67333453
(+371) 67333454
(+371) 67333208
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Visas preces tiek piedāvātas TIKAI vairumā. Mazumtirdzniecība ir sadaļā - Noliktava Rīgā Atvainojamies lapas apmeklētājiem, ja cenas nav norādītas visām precēm (pie tā šobrīd strādājam). Cenas aprēķināsim pēc pieprasījuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVairumtirdzniecība Interneta veikali Skatīt vairākPrezentreklāma Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākGalda spēles Sveces Rokas pulksteņi Skatīt vairākSporta preces Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākLietussargi Keramijas krājkasītes Skatīt vairākSvečturi Atslēgu piekariņi Skatīt vairākPiknika piederumi Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Skatīt vairākGlāzes Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Trauku apdruka Manometri, termometri, drošības vārsti Aksesuāri mājai Kancelejas preces Skatīt vairākMP3 atskaņotāji Skatīt vairākSkandas Mūzikas centri Skatīt vairākFoto preces Skatīt vairākOptika, brilles Biznesa dāvanas Skatīt vairākDāvanu komplekti Skatīt vairākDāvanu maisiņi Auduma maisiņi Skatīt vairākBloknoti Skatīt vairākDāvanu kastītes Skatīt vairākLukturīši Skatīt vairākSveces Skatīt vairākAksesuāri Maki Skatīt vairākCepures Skatīt vairākSomas un somiņas Jostas Skatīt vairākKaklasaites Skatīt vairākLakati Portfeļi, diplomāti Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairākApģērbi T-krekli Skatīt vairākVirskrekli Apģērbi atpūtai
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46374
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1977141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Visi banneri