Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieki, Sesavas pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3034
(+371) 29204482
(+371) 26892959
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jau vairāk nekā 10 gadus Jelgavas rajonā darbojas kokapstrādes uzņēmums Amatnieki. Ir pieejami dažādi piederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu. Izgatavojam arī pēc pasūtījuma vajadzīgās lietas, varam atgādāt vajadzīgajā vietā. Pieejami dažādi koki (apse, ozols, osis, dižskabārdis, sarkankoks, ķirsis, plūme, ābele u.c.) Atrodamies Jelgavas rajonā, Sesavas pagastā. Pie mums var nokļūt pa Elejas - Bauskas šoseju. Ceļa sestajā kilometrā, labajā pusē atrodas balta ēka. Garām nepabrauksiet! Labprāt atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem un gaidīsim ciemos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākKokgriezumi Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairāk   Koka namiņi Skatīt vairāk   Nojumes Skatīt vairākMēbeles Skatīt vairāk   Puķu paliktņi, statīvi Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Dārza mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Taburetes Skatīt vairāk   Krēsli Skatīt vairākKoka mucas, muciņas Skatīt vairākKoka virtuves piederumi Skatīt vairāk   Koka gaļas dēļi, dēlīši Skatīt vairāk   Koka karotes Skatīt vairākKubli, baļļas, izgatavošana Skatīt vairākMobilās, pārvietojamās pirtis~ 3557.1799 € Skatīt vairākPirts aksesuāri Skatīt vairāk   Ķipīši Skatīt vairāk   Koka spaiņi Skatīt vairākGuļbūves Skatīt vairākPuķu kastes Skatīt vairākTualetes Skatīt vairākKoka kastes, kastītēs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106063
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1433395


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Visi banneri