Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieki, Sesavas pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3034
(+371) 29204482
(+371) 26892959
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jau vairāk nekā 10 gadus Jelgavas rajonā darbojas kokapstrādes uzņēmums Amatnieki. Ir pieejami dažādi piederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu. Izgatavojam arī pēc pasūtījuma vajadzīgās lietas, varam atgādāt vajadzīgajā vietā. Pieejami dažādi koki (apse, ozols, osis, dižskabārdis, sarkankoks, ķirsis, plūme, ābele u.c.) Atrodamies Jelgavas rajonā, Sesavas pagastā. Pie mums var nokļūt pa Elejas - Bauskas šoseju. Ceļa sestajā kilometrā, labajā pusē atrodas balta ēka. Garām nepabrauksiet! Labprāt atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem un gaidīsim ciemos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākKokgriezumi Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairāk   Koka namiņi Skatīt vairāk   Nojumes Skatīt vairākMēbeles Skatīt vairāk   Puķu paliktņi, statīvi Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Dārza mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Taburetes Skatīt vairāk   Krēsli Skatīt vairākKoka mucas, muciņas Skatīt vairākKoka virtuves piederumi Skatīt vairāk   Koka gaļas dēļi, dēlīši Skatīt vairāk   Koka karotes Skatīt vairākKubli, baļļas, izgatavošana Skatīt vairākMobilās, pārvietojamās pirtis~ 3557.1799 € Skatīt vairākPirts aksesuāri Skatīt vairāk   Ķipīši Skatīt vairāk   Koka spaiņi Skatīt vairākGuļbūves Skatīt vairākPuķu kastes Skatīt vairākTualetes Skatīt vairākKoka kastes, kastītēs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 105585
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1424545

Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri