Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde

Amatnieki, Sesavas pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3034
(+371) 29204482
(+371) 26892959
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jau vairāk nekā 10 gadus Jelgavas rajonā darbojas kokapstrādes uzņēmums Amatnieki. Ir pieejami dažādi piederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu. Izgatavojam arī pēc pasūtījuma vajadzīgās lietas, varam atgādāt vajadzīgajā vietā. Pieejami dažādi koki (apse, ozols, osis, dižskabārdis, sarkankoks, ķirsis, plūme, ābele u.c.) Atrodamies Jelgavas rajonā, Sesavas pagastā. Pie mums var nokļūt pa Elejas - Bauskas šoseju. Ceļa sestajā kilometrā, labajā pusē atrodas balta ēka. Garām nepabrauksiet! Labprāt atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem un gaidīsim ciemos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākKokgriezumi Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairāk   Koka namiņi Skatīt vairāk   Nojumes Skatīt vairākMēbeles Skatīt vairāk   Puķu paliktņi, statīvi Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Dārza mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Taburetes Skatīt vairāk   Krēsli Skatīt vairākKoka mucas, muciņas Skatīt vairākKoka virtuves piederumi Skatīt vairāk   Koka gaļas dēļi, dēlīši Skatīt vairāk   Koka karotes Skatīt vairākKubli, baļļas, izgatavošana Skatīt vairākMobilās, pārvietojamās pirtis~ 3557.1799 € Skatīt vairākPirts aksesuāri Skatīt vairāk   Ķipīši Skatīt vairāk   Koka spaiņi Skatīt vairākGuļbūves Skatīt vairākPuķu kastes Skatīt vairākTualetes Skatīt vairākKoka kastes, kastītēs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106095
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1433395


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Visi banneri