Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sanders, viesu nams

Sanders, viesu nams

Zīles, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 26434448
(+371) 26434448
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Naktsmītne, pirts, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam kafejnīca. Piedāvājam 7 labiekārtotas istabiņas (ar WC, dušu, TV, DVD, radio) 5 divvietīgas istabiņas ar divvietīgu gultu 1 trīsvietīga istabiņa ar 1 divvietīgu gultu, 1 vienvietīgu gultu 1 divvietīga istabiņa ar 2 vienvietīgām gultām Pieejamas papildus vietas - piepūšams matracis Istabiņas cena: 20 Ls par diennakti Paplidus vieta: 5 Ls Ja klients paliek viesu namā vairāk kā divas dienas, piedāvājam atlaides. Pirts ar banketa zāli līdz 10 cilvēkiem. Pirts izcenojums pēc individuālas vienošanās ( atkarīgs no cilvēku skaita, pirts izmantošanas ilguma, tiek vai netiek izmantoti ēdināšanas pakalpojumi). Piedāvājam labi aprīkotu velosipēdu nomu jeb kuram ģimenes loceklis, par pieņemamām cenām, dosim padomus maršruta izvēlē. Blakus viesu namam darbojas kafejnīca. Kafejnīcas darba laiks: Pirmdiena - sestdiena no 9:00 - 20:00 Svētdiena - slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākMoteļi Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri29 € Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta    Velomaršruti    Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100833
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1202206


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Visi banneri