Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Ganību dambis 31, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67341112
(+371) 67517815
(+371) 67341151
Apraksts
Mēs piedāvājam: Plašu spektru ar jumta segumu materiāliem, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Pasaules vadošo ražotāju bitumena dakstiņa jumti, uzkausējamie polimēr-bitumenu ruļļu materiāli. Bitumena viļnotās loksnes Onduline, šīferis Izopol. Lietus ūdens noteksistēmas: Apaļās un profilētās, plastika un ražotas no metāla ar atšķirīgiem pārklājumiem. Mitrumizturīgas plātnes: OSB-3, P5 un Durelis. Siltumizolācijas materiāli: Akmens vate Rockwool un Paroc, putu polistirola plātnes, dažādi blīvumi. Celtniecības plēves: Antikondensāta, hidroizolācijas, tvaika plēve,"elpojošās" membrānas. Jumta logi: Velux un Roto. Dažādi palīgmateriali: Mastikas un gruntis, Aerātori un ūdens savācēji, Jumta dībeļi, naglas un skrūves Papildelementi visa veida jumtiem.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDakstiņi    Betona dakstiņi    Māla dakstiņi    Metāla dakstiņi Skatīt vairāk   Bitumena šindeļi Skatīt vairākTaisnais skārds Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Tērauda jumtu un sienu profili Skatīt vairāk   Jumtu stiprinājumi    PVC jumta klājumi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Zemsegums    Viļņotās loksnes ETERNIT Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Viļņotās loksnes ONDULINE Skatīt vairākJumta logi un lūkas Skatīt vairākSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Hidroizolācijas plēves    Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Akmens vate    Vēja izolācija    Tvaika izolācija Līstprofīli OSB plāksnes Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Pasūtījumu piegāde Latvijā Celtniecības un remonta darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72181
Meklēšanas rezultātos parādīts : 998664


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Visi banneri