Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ELECTRIC ENERGY

Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29127967
Juridiskais nosaukums : ELECTRIC ENERGY, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203328760
Juridiskā adrese : Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, LV-3120
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Piedāvā:

  1. elektromontāžas darbu pakalpojumi;
  2. starpstāvu elektro sadaļņu sakārtošana un profilakse;
  3. elektrisko ūdens sildītāju tīrīšana un remonts;
  4. elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana;
  5. esošās elektroinstalācijas pārbaude un profilaktiskie darbi;
  6. elektroietaišu vadības un automātikas sistēmu montāža;
  7. zibens aizsardzības sistēmu izbūve;
  8. apsardzes un uguns trauksmes signalizāciju izbūve;
  9. videonovērošanas sistēmu montāža;
  10. sakaru un datortīklu izbūve;
  11. konsultācijas;
  12. izmaksu aprēķini;
  13. apgaismojuma intensitātes mērījumi;
  14. esošo elektrotīklu izolācijas un zemējuma pārejas pretestības mērījumi;
  15. zibens aizsardzības tīklu projektēšana;
  16. elektrotīklu projektēšana;
  17. elektroinstalācijas materiāli;
  18. LED apgaismojums (gaismekļi, spuldzes).

Tiek piedāvāta iespēja apsekot jūsu īpašumā vai valdījumā esošo elektrosaimniecību, lai savlaicīgi atklātu un norādītu uz esošajiem un iespējamiem ugunsdrošības un vispārējās drošības riskiem.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektromontāža un elektroinstalācija Elektromateriāli Elektroenerģijas apgāde Elektroapgādes tīklu montāža Elektroapgādes tīklu projektēšana Elektrotīklu projektēšana Elektroinstalācijas izstrāde Elektroinstalāciju ierīkošana Elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana, remonts Elektrotehniskie mērījumi Elektrotīklu, elektroinstalācijas kontaktsavienojumu termomērījumi Elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana Apgaismojuma intensitātes mērījumi Komunikāciju izbūve Inženiertehniskās komunikācijas, projektēšana un uzstādīšana Elektromateriāli Zibens aizsardzība Zemējums, zemējuma materiāli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9020
Meklēšanas rezultātos parādīts : 147772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Visi banneri