Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Visi banneri