Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Danfo Masters, SIA

Danfo Masters, SIA

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67541501
(+371) 27525751
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves (Dekoratīvās plēves) Skatīt vairākVides reklāma Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Reklāma uz auto Skatīt vairāk   Auto aplīmēšana Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna    Reklāmas izkārtnes Skatīt vairāk   Ploterdarbi un aplīmēšana Auto stiklu tonēšana Spoguļi (Stiklinieku darbi) Skatīt vairāk   Spoguļi Smilšustrūkla (Stikla dekoratīvā apstrāde)    stikla krāsošana (Stikla konstrukcijas, projektēšana, montāža)    Stikla paketes    Stikla vitrīnas    Stikls, stikla izstrādājumi Skatīt vairāk   Stiklu tonēšana Plēves stikliem un logiem    Aizsargplēves stikliem un logiem    Tonētas plēves    Matētas plēves stikliem    Drošības plēves stikliem, logiem    Saules staru aizsardzības plēves    Termoizolējošas plēves    Ugunsdrošās plēves    Plēves stiklu fasādēm    Dekoratīvās plēves    Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem    Vienpusējās redzamības plēves    Līmplēves    Plēves dizainam un interjeram    Logu plēves    UV-aizsargplēves    Automobiļu plēves    Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm Stikls, stikla izstrādājumi    Dekoratīvais stikls    Armētais stikls    Bruņu stikls    Matēts stikls    Stikla sienas    Virtuves stikla paneļi    Stiklu apstrāde ar smilšstrūklu    Iebūvētie skapju stikli Ploterēšana, plotera pakalpojumi Lielformāta druka
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Visi banneri