Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
365 Brivdienas, viesu nams

365 Brivdienas, viesu nams

Lakstīgalas iela 11a, Baloži, Ķekavas novads, Latvija, LV-2128
(+371) 26522650
(+371) 67338128
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKamīnzāleAtpūtas kompleksi   Naktsmītnes   Viesu nami      2-vietīgi numuri      3-vietīgi numuri      4-vietīgi numuri      5-vietīgi numuri   Hosteļi, jauniešu naktsmītnes   Viesību māja   VirtuvePasākumu organizēšana   Vecpuišu un vecmeitu ballītes   Ģimenes pasākumi, organizēšana   Telpu dekorēšana un noformēšana   Dzīvā mūzika   Svinības un pasākumi bērniem   Ziemassvētku un Jaungada balles organzēšana   Piedzīvojumu maršrutu organizēšana   Kāzu svinību organizēšana   Kāzu jubileju svinības   Uguņošana   PirotehnikaPirtis   Saunas   Pirts, sauna, relaksācijas un atpūtas telpa   BaseiniTelpas konferencēm un semināriemBanketu zāles un telpas svinībāmAktīvā atpūta   Karaoke   Novus   MakšķerēšanaAtpūtas un izklaides vietasAtpūta pie dabas   Lapenes   Sēņošana   Ogošana   Peldvietas   Nojume svinībām un pasēdēšanai   Piknika vietas   Ugunskura vietas   Šūpoles   Atpūta pie ezeriem   Atpūta pie Daugavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120895
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1762708
Skatīt arī katalogā : Kamīnzāle


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Visi banneri