Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
365 Brivdienas, viesu nams

365 Brivdienas, viesu nams

Lakstīgalas iela 11a, Baloži, Ķekavas novads, Latvija, LV-2128
(+371) 26522650
(+371) 67338128
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKamīnzāleAtpūtas kompleksi   Naktsmītnes   Viesu nami      2-vietīgi numuri      3-vietīgi numuri      4-vietīgi numuri      5-vietīgi numuri   Hosteļi, jauniešu naktsmītnes   Viesību māja   VirtuvePasākumu organizēšana   Vecpuišu un vecmeitu ballītes   Ģimenes pasākumi, organizēšana   Telpu dekorēšana un noformēšana   Dzīvā mūzika   Svinības un pasākumi bērniem   Ziemassvētku un Jaungada balles organzēšana   Piedzīvojumu maršrutu organizēšana   Kāzu svinību organizēšana   Kāzu jubileju svinības   Uguņošana   PirotehnikaPirtis   Saunas   Pirts, sauna, relaksācijas un atpūtas telpa   BaseiniTelpas konferencēm un semināriemBanketu zāles un telpas svinībāmAktīvā atpūta   Karaoke   Novus   MakšķerēšanaAtpūtas un izklaides vietasAtpūta pie dabas   Lapenes   Sēņošana   Ogošana   Peldvietas   Nojume svinībām un pasēdēšanai   Piknika vietas   Ugunskura vietas   Šūpoles   Atpūta pie ezeriem   Atpūta pie Daugavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113800
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1751644
Skatīt arī katalogā : Kamīnzāle

Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Visi banneri