Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Liars C, individuālais uzņēmums, veikals

Avotu iela 69, Rīga, Latvija
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietoti apģērbi (second hand)

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Visi banneri