Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eiropas reģionālais tūrisma institūts

Eiropas reģionālais tūrisma institūts

Graudu iela 68, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 26154261
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Eiropa.lv ir profesionālas tūrisma informācijas sniedzējs, kura mērķa grupa ir gan ceļotāji, tūristi, tūrisma studenti, gan tūrisma profesionāļi – direktori, mārketinga vadītāji un citi tūrisma eksperti. Eiropa.lv saviem klientiem nodrošina tūrisma informāciju, konsultācijas, apmācību, reklāmu un citus pakalpojumus. Tūrisma ziņu portāls Eiropa.lv piedāvā: Ziņas eKatalogs Seminārus, apmācību Konsultācijas Sadaļu “Ceļo” Vēstkopas CV online Tūrisma ziņu portālus dažādās valodās
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta portāli Skatīt vairāk   Tūrisma ziņas internetā Skatīt vairāk   Tūrisma informācijas eKatalogs internetā Skatīt vairāk   Sadaļa “Ceļo” - informācija par Eiropas valstīm Skatīt vairāk   Eiropa.lv vēstkopas Skatīt vairāk   CV online Skatīt vairāk   Tūrisma ziņu portāli krievu, angļu un vācu valodās Skatīt vairākSemināri un apmācība tūrisma profesionāļiem Skatīt vairākKonsultācijas tūrisma profesionāļiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58218
Meklēšanas rezultātos parādīts : 146070

Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri