Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kano & Ko, SIA, Atpūtas centrs

Mazā Kalna iela 27, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67141289
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtisAtpūtas bāzesViesu namiViesnīcas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9575
Meklēšanas rezultātos parādīts : 118195
Skatīt arī katalogā : Pirtis


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Visi banneri