Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Universitāte, Astronomijas institūts, Astrofizikas observatorija

Riekstukalns, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 67932863
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZinātniskā pētniecība

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Visi banneri