Description

Pāces vilnas fabrikas JAUNĀ rudens raža - 15 dažādu RAIBO dziju veidi.
Un siltākām sajūtām varēs iegādāties īstas VILNAS SEGAS, kuras pildītas ar EKO vilnu, pārstrādātu Pāces vilnas fabrikā.
Pretī krāsainam rudenim- ar krāsainiem, siltiem rokdarbiem un sajūtām!

Pāce ir vienīgā vieta Kurzemē, kur vēl pārstrādā vilnu un, cik mums zināms, tad arī vienīga vieta Latvijā, kur veic pilnu vilnas pārstrādes procesu.

Vilnas pārstrādes tradīcijas Pācē ir kopš 19.gs. beigām, pirmās Latvijas Republikas gados šeit ir velta vadmala. Padomju gados Pācē bija otrs lielākais sadzīves pakalpojumu sistēmas cehs Latvijā, kas pārstrādāja aitu vilnu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pamatnodarbe ir Latvijā audzēto aitu- vilnas pārstrāde. Tā atbalstām vietējos aitaudzētājus un saglabājam Latvijas lauku dzijas īpašības!

Mēs savu dziju ražojam no 100% Latvijas aitu vilnas, nejaucam un NEIEPĒRKAM vilnu, kas nākusi no JAUNZĒLANDES.
Izņēmums ir vienīgi dabīgi pelēkā aitu vilna, ko iepērkam no Zviedrijas. Jo pie mums šādu šķirņu aitu ir, diemžēl, ļoti maz.

Garantējam, ka dzija nav tās sākotnējā apstrādes procesā ķīmiski apstrādāta- karbonizēta ar spēcīgiem ķīmiskām vielām, kas "izēd" ārā netīrumus un augu daļiņas no nemazgātas vilnas, kas tajā "ieķērusies", aitām mielojoties ar sienu, zāli.
Dzijā ir maksimāli saglabāta dabīgā viela- lanolīns (aitu tauku dziedzeru sekrēts), kas nodrošina, lai vilna (dzija) sildītu.
Vienīgais ķīmiskais komponetnts ir krāsa- bet arī tā ir viena no labākajām Eiropā, ražota Šveicē. Un ķīmiskais sastāvs ir niecīgs. Bet bez tās, diemžēl, nebūtu šo košo krāsu. Ja krāsotu dziju ar dabīgajām-eko krāsvielām, tad kilograms par dziju būtu piecas reizes dārgāks!

No šī var secināt- ka Pācē ražotā dzija- DABĪGAJOS toņos ir tiešām DABĪGA un EKOLOĢISKI TĪRA!!!
Nopērkot Pācē ražoto dziju. Pircējam ir pievienotās vērtības sajūta. Viņš ir nopircis īstu Latvijas lauku dziju!

Lai katram izdodas atrast savu īsto un īpašo dziju, kas uzrunā!

Video
  • video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 113740
    Showed in search results : 200047
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Lantus, country house
    Lantus, country houseLantus, the country house in Vidzeme. Cozy rooms, halls with a fire place, table laying, a sport ground, a pond, wood, wooden tub with a stove under the open sky.
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Burtnieki, guest house
    Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Pokaiņi
    PokaiņiAn old sacred place, stocks of stones, energy fields. Know yourself better and the old times
    Kaņepītes, ZS, Organic farming
    Kaņepītes, ZS, Organic farmingFarm "Kaņepītes" organically grows and produces various types of grain products from wheat, rye, barley, oats, buckwheat, peas and cumin. BIO flour, grains, flakes, etc. Drive your packages to the farm for the production, you will get a pleasant discount!
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma