Apraksts

Uzņēmums „Hidrolats" tika dibināts 1874. gadā kā Liepājas mašīnu-vagonu rūpnīca. Padomju laikā „Hidrolats" bija viena no Lielākajām rūpniecības kompānijām Liepājā, kurš ražoja hidrauliskos cilindrus lauksaimniecības un meža tehnikas mašīnām, eksportējot tos uz daudzām padomju republikām. Savulaik uzņēmumā tika nodarbināti ap 2000 strādājošo un izgatavoti ap 1 miljons hidraulisko cilindru gadā.

Privātā kompānija „Hidrolats" tika izveidota 1994. gadā uz valsts uzņēmuma bāzes.

Rūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju un divpusēju hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus. Cauruļu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H8/H9 kvalitāti un virsmas apstrādes precizitāte ir RA 0,2. Serdeņu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H9/F8 kvalitāti ar cieti hromēto pārklājumu biezumā no 24 līdz 48 mkm. Serdeņu virsmas raupjums līdz 0,16 Ra. Hidrauliskajos cilindros tiek izmantots pilns blīvju komplekts, kas ražots pazīstamās kompānijās. Cilindri tiek izgatavoti ar darba spiedienu līdz 32 Mpa. Uz šo dienu mūsu ražotnē iespējams izgatavot 262 hidraulisko cilindru tipus, mēs spējam izgatavot 4000 gab. hidrocilindrus mēnesī.

Uzņēmuma „Hidrolats" produkcija ir sertificēta saskaņā ar Starptautisko kvalitātes standarta sertifikātu ISO 9001:2000 un Krievijas atbilsrības sertifikātu.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 57603
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 174298
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
    Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
    Reness R, mēbeles
    Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
    JS WoodMagic , kokapstrāde
    JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma