Maxima X, veikals

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 18965
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 41442
    Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība

    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Petarde LTD, pirotehnika
    Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
    Jost Residence, brīvdienu māja
    Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
    Vila Baldininkas
    Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    Campo, ūdenstūrisms
    Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    Skaistkrasti, pirts
    Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
    Ričarda kamīni, kamīnu salons
    Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
    Ārijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma