Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

Apraksts
''NESTER CUSTOM" ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus. Mūsdienās NESTER CUSTOM māksla ir atrodama mūsu uzņēmumā galerijās. Viss galerijas iekšējais un ārējais dizains izgatavots atbilstoši mūsu zīmola stilam. Galerijas apmeklējums ļauj jums arī tieši izjust un izprast mūsu uzņēmuma koncepciju un iespējas veiksmīgā jūsu modernās mājas vai dzīvokļa iekšējā un ārējā apdares jomā.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss, kurā var aplūkot CUSTOM motociklus, unikālas metāla skulptūras un unikāla dizaina mēbeli. Stilīga, maza, oriģināla kafejnīca pārsteigs jūs ar izsmalcinātiem desertiem. Galerijas verandā būs iespējams pacelt zīmola ūdenspīpes. Mēs piedāvājam jums izmantot pakalpojumus, braukt ar motocikliem ar ratiem, īrēt elektriskos skūterus vai izmēģināt Willy automašīnu (simulatoru braukšanas uz motocikla aizmugurējā riteņa). Mūsu veikalā jūs varat iegādāties suvenīrus ar mūsu atribūtiku. Mūsu mākslas galerijas fotogrāfs jums veiks profesionālas un unikālas fotogrāfijas, kas jūs iepriecinās un iedvesmos. Un arī daudz pārsteidzošāks un patīkamāks gaida jūs pie mums !!!

Interneta veikalā "NESTER CUSTOM SHOP" un galerijā nopērkami interjera priekšmeti un stilīgas drēbes. Piedāvāts apģērba dizains, kas izveidots, pamatojoties uz moderno stilīgo mākslu no NESTER CUSTOM, kā arī visu citu suvenīru dizains.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20100
Meklēšnas rezultātos parādīts : 403478
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma