Kangari, lauku sēta

Apraksts

Valodas: latviešu, krievu, franču

Saimniece: Antra Gaisa

Piedāvā: Saimniecības apskati, radošu darbošanos bērniem un pieaugušajiem, degustācijas, pusdienas, preču iegādi, pirts pakalpojumus, ekskursijas skolēnu grupām.


Apmeklējuma laiks: aprīlis - novembris

Naktsmājas "Kangaros" derēs nelielai grupai (līdz 13 cilvēkiem), kas nemeklē smalkas viesnīcas vai šikus viesu namus. Nakšņošana vienā kopīgā istabā "Silmaču" gultiņās. Uzņem ceļotājus bez suņiem, jo ir 2 vietējie, kam nepatīk dalīt savu pagalmu ar svešiem dzīvniekiem, bet pret cilvēkiem ir ļoti draudzīgi. Ir 2 dīķi, kur peldēt un plašs rotaļu laukums, ir āra kamīns un pirtiņa. Un, protams, miers, klusums un daba visapkārt!
6,5 km pa grants ceļu no Rīgas-Ventspils šosejas.


Krokusu ziedēšana pavasarī
Sezona: marts/ aprīlis
Iestādīti 10 000 krokusu sīpoli.

Vīngliemežu audzētava - apskates saimniecība
Vai zini kā atšķirt gliemežu mammu no tēta? Vai zini ko gliemeži ēd un ko dara ziemā? Vai zini, kas ir gliemežu SPA? To visu un vēl daudz ko interesantu par gliemežu dzīvi varēsi uzzināt un pašus gliemežus aplūkot apmeklējot gliemežu fermu "Kangaros". Ar gliemežu audzēšanu saimniecībā nodarbojas kopš 2012. gada.
Ekskursija - gliemežu ferma apmeklētājiem atvērta - no aprīļa beigām/ maija sākuma līdz septembra beigām/ oktobra sākumam (atkarībā no laika apstākļiem). Gliemežu degustācijas - visu gadu.

Svarīgi! Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Veselīgi našķi
No pašu audzētiem augļiem un ogām ražo garšīgus un veselīgus kārumus – žāvētus ābolus, bumbierus, rabarberus, ķirbjus, cidonijas, dzērvenes, kā arī sīrupus (ābolu, aroniju, plūškoka), ievārījumus un čatnijus. Piedāvā arī sublimētas ogas un augļus. Piedāvā tos degustēt un iegādāties, pieejami visu gadu.

Degustācijas
Gliemežu degustācijas - visu gadu.
Veselīgi kārumi – žāvēti āboli, bumbieri, rabarberi, ķirbji, cidonijas, dzērvenes, kā arī sīrupi, ievārījumi, čatniji un sublimētas ogas un augļi - visu gadu.
Svarīgi! Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Pirts
Vietu skaits: 4 cilvēkiem vienā reizē.
Piedāvājums:
- Ar malku izkurināta pirtiņa,
- Ādas kopšanas procedūras ar pašgatavotiem, dabīgiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem,
- Pēriens ar dažādu koku un augu slotiņām,
- Atspirdzinoša pelde dīķī pēc pēršanās,
- Tēja un veselīgi kārumi.

Papildus iespējams pasūtīt šokolādes masku ķermenim.
Ja vēlaties pirtī pērties un darboties paši, iespējama arī pirtī iešana bez pirtnieka pēriena (izkurināta pirtiņa, slotiņas, tēja, veselīgi kārumi):
Svarīgi! Pirtī aizliegts ēst un lietot alkoholu, tajā skaitā alu! Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Pusdienas lauku sētā -
no 5 līdz 30 cilvēkiem.
Piedāvājums: pusdienas vai plātsmaize un tēja.
Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.


Apmeklējuma ilgums: 1 - 2 stundas

Apmaksas nosacījumi: skaidrā naudā (uz vietas);
grupām - skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu (priekšapmaksa iepriekš vienojoties)

Mērķauditorija: jebkura vecuma cilvēki





Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 6959
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 42498
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Megadžouls, SIA
    Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
    SAKA - S, mēbeles
    SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
    Prāga Lukss, salons-veikals
    Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
    MS Real, SIA
    MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
    Vanna vannā
    Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Mālpils muiža, viesnīca
    Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma