Turies!, pasākumu organizēšana

Apraksts

Virvju trase

Virvju trase jebkurā vietā un laikā. Pārvietojumā virvju trase ir veidota no metāla konstrukcijām. Virvju trase ir aprīkota ar patstāvīgu drošināšanas sistēmu “Saferoller” un ir piemērota gan pieaugušiem, gan bērniem.

Trases garums: no 18 līdz 100m

Trases augstums: no 2,5m līdz 5m

Šķēršļu skaits: no 4 līdz 20

Pasākumu formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes

Vertikālā kāpšana

Vertikālā kāpšana ir veids, kā pārbaudīt savu spēju robežas, pārvarēt bailes un sasniegt šķietami nesasniedzamu mērķi. Dažādi kāpšanas uzdevumi, kas veicami līdz pat 9m augstumā. Vertikālā kāpšana ir lielisks komandas saliedēšanas pasākumu pakalpojums. Konstrukciju iespējams uzbūvēt praktiski jebkur ar nosacījumu, ka segums ir līdzens.

Kāpšanas augstums: 7 līdz 9m
Šķēršļu skaits: no 8 līdz 14
Pasākumu formāts: saliedēšanas pasākumi, izstādes

Turies! futbols

Labi zināma galda futbola lielformāta versija. Spēle piedalās divas komandas, katrā 6 spēlētāji. Lielo galda futbola laukumu iespējams uzstādīt praktiski uz jebkura seguma ar nosacījumu, kas tas ir līdzens.

Laukuma izmēri: 12 x 8m

Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Citas konstrukcijas

Skatuves konstrukcijas, sporta pasākumu starta/finiša arkas, nestandarta risinājumi dažādiem pasākumiem. Plānojam un veidojam dažāda veida un pielietojuma konstrukcijas.
Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10572
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 58137
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
    Ungurmuiža, viesu māja
    Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
    Tree Climbers, SIA
    Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Lidums SIA, kokapstrāde
    Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Lonas Latvija, SIA, veikals
    Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
    Jaunarāji, kempings
    Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma