Apraksts

Viesnīca Libava piedāvā saviem viesiem septiņus modernus, labiekārtotus numurus. Katrā no tiem ir atšķirīgs dizains un interjers. Tajos piedāvātās ērtības padarīs Jūsu uzturēšanos Liepājā patīkamu un relaksējošu. Vannas istabas ir plašas; no dažām paveras skats uz kanālu.

Restorāns Libava piedavā ēdienkarti ar plašu zivju ēdienu izlasi, kā arī ar izsmalcinātiem gaļas ēdieniem. Katru darba dienu piedāvājam arī sātīgas biznesa pusdienas. Jums īpašiem svētku mirkļiem piedāvāsim īpaši Jūsu vajadzībām izvēlētu ēdienkarti un bāra sortimentu. Vasarā iespējams baudīt mielastu vasaras terasē, Tirdzniecības kanāla malā.

Viesnīca Libava viesiem piedāvā apmeklēt pirts kompleksu, kur sauna un tvaika pirts radīs relaksējošu un tīkamu vidi un palīdz atgūt spēkus, iepriecināt sevi. Tā ir arī vieta, kur rast dvēseles mieru, jo kopā ar ķermeni atpūšas arī prāts un gars. Kamīnzālē ar senajiem ēkas akmens pamatiem un koka sijām varēsiet vienkārši atpūsties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā un priecāties par liesmu mēlēm kamīnā vai noturēt lietišķu apspriedi kolēģu lokā.

Pirts kompleksā piedāvājam:

  • saunu;
  • tvaika pirti;
  • lielu SPA vannu;
  • dušu;
  • iespēju atpūsties un atspirdzināties kamīnzālē.

Libavas banketu un semināru zālē iespējams organizēt dažādus pasākumus ar kopējo dalībnieku skaitu līdz pat 150 personām. Šī zāle lepojas ar unikālu sienas gleznojumu, kurā redzami senās Liepājas skati. Pa logiem paveras vienreizējs skats uz Liepājas ostu. Telpas apgaismojums veidots kā zvaigžņotas debesis. Visi gaismas ķermeņi izvietoti saskaņā ar zvaigžņu reālo stāvokli pie debesjuma. Zālē ir arī skaista „vēju roze”, kas veidota no koka. Tā atspoguļo debespuses un vēju virzienus.

Pasākumu veidi:

  • semināri, konferences;
  • oficiālas pieņemšanas;
  • lietišķas tikšanās;
  • banketi;
  • greznas kāzas un laulību ceremonijas;
  • korporatīvie pasākumi.

Ziemas dārzā ar palmām un strūklaku piedāvājam baudīt nesteidzīgas brokastis, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai rāmā gaisotnē pārrunāt ar kolēģiem vai sadarbības partneriem dienā iesākto. Ziemas dārzs ir arī lieliska vieta kopīgām vakariņām līdz 10 personām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10365
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 48606
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
    BALTIC-S, santehnika
    BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
    Žuvine, zivju restorāns
    Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
    Intema, SIA
    Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
    EXI, mēbeles
    EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma