Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskola

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 11549
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 25262
    Skatīt arī katalogā : Vispārējā izglītība

    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Meļķerti, viesu nams
    Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
    Ezerkrasti, atpūtas bāze
    Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
    Pa Laimes Taku, pansija
    Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Dienliliju Dārzs, parks
    Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma