Bucefāls, krodziņš

Apraksts

Krodziņš, kas celts, izmantojot Latvijas dabas bagātības – koku, ļauj sajust latvisko garu interjerā un steidzīgajiem, nemierīgajiem un izsalkušajiem baudīt ēdienu latviskā gaumē Siguldas pievārtē.

Savukārt blakus esošajā viesu mājā tiek piedāvātas naktsmītnes, banketu zāle, sauna ar nelielu baseinu un Japāņu baļļa.

SIA „Bucefāls” atrodas Siguldas pagasta „Ceļmalās” un darbojas ēdināšanas jomā jau kopš 1991. gada. „Bucefāla” dibinātāji un īpašnieki ir Līga un Jurijs Priļepiševi, kuri ir krodziņa uzturētāji no tā pasvātēšanas sākuma.

„Bucefāla” ēdienkarti ir sastādījusi krodziņa saimniece un šefpavāre Līga Priļepiševa. Ēdieni tiek gatavoti no svaigiem produktiem, un to garša ir veidota tā, lai ikviens spētu atrast piemērotāko maltīti tieši sev. Ēdienkartes sortiments ir ļoti plašs un daudzveidīgs, kas iekļauj siltās un aukstās uzkodas, salātus, zupas, siltos ēdienus, saldos ēdienus un dažāda veida dzērienus. Klientu ērtībai līdzņemšanai tiek piedāvātas gaļas plates, zivju plates, kā arī salāti.

Īpašais piedāvājums ir pašu audzētas jēra gaļas ēdieni. Lielā cieņā ir "Jēra gaļas gabaliņi", kā arī "Ļuļa kebabs".

„Bucefāls” sniedz iespēju būt ar Jums kopā ne tikai ikdienā, bet arī svētkos. SIA „Bucefāls” nodrošina banketu galdu klāšanu pēc iepriekšēja pasūtījuma un ēdienkartes sastādīšanas vai nu SIA „Bucefāls” telpās, vai arī klienta norādītajā vietā. SIA „Bucefāls” piedāvā apkalpot banketus līdz 80 personām blakus esošajā viesu namā.

Viesu nams “Bucefāls” savu darbību sāka 2005. gada 23. jūnijā, kad Līgo vakarā notika svinīgā atklāšana un saulgriežu svinēšana. Saimnieks bija parūpējies par milzīgu ugunskuru, kas šajos svētkos ir viena no neatņemamām sastāvdaļām.

Tajā ir pieejami arī seši labiekārtoti numuriņi ar dušu, tualeti, TV, WiFi. Katram numuriņam ir balkons. Numuriņos ir 16 guļvietas. Viesu nama 3. stāvā ir izbūvēts jumta stāvs, kur uz matračiem var izguldīt 24 personas. Brokastis nav iekļautas numuriņa cenā. Viesu nams piedāvā atpūsties un relaksēties pirtī, atveldzēties baseinā, kā arī aukstā ziemas vakarā sasildīties Japāņu baļļā.

Mājīgi iekārtotajās istabiņās klients varēs atgūt spēkus tālākam ceļam. Viesu nams sniedz iespēju relaksēties saunā un atveldzēties nelielajā baseinā.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 58784
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 884605
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Piedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
    Kempings Sīļi, kempings
    Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
    BriedīšKrogs, krodziņš
    BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Arre, metālapstrāde
    Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
    Aivars-K, akmens apstrāde
    Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma