Apraksts

Apraksts:

Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē atbilstoši starptautiskā 1973.gada 26.oktobra līguma par līķu transportēšanas, Eiropas standarta EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”, tajā skaitā 1937.gada 10.februāra Berlinas vienošanās par līķu pārvadāšanu nosacījumiem un citu pasaules valsts likumu un standartu prasībām. Pārvadājam pa sauszemi ar "Katafalku"", kas ir vienīgi paredzēts cilvēku mirstīgo atlieku pārvadāšanai un kam ir īpašs šim nolūkam paredzēts aprīkojums atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvas 2007/46/EK un Eiropas Komisijas regulas Nr. 678/2011 prasībām.

Pakalpojumi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili

Teritorija: 

Latvija, Igaunija, Lietuva, Skandināvijas valsts - ES, NVS un pasaule kopumā.

Atslēgvārdi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana, necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili, Agreement on the Transfer of Corpses, Līgums par līķu transportēšanu, Tiesu medicīnas eksperts, patologs, morgs, ārstniecības iestāde, veselības inspekcijas, vainagi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi, apbedīšanas aģenta pakalpojumi, mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu, mirušā pārvadāšana ar transportlīdzekli, mirušā pārvadāšana ar dzelzceļu, kremācija, kremācijas pakalpojumi, urna, urnas pārvadāšana, urnas nosūtīšana, pīšļu piegādāšana, pīšļu nosūtīšana, atvadu zāle, apbedīšanas nams, kulta ēka, kulta ēkas pakalpojumi, kapliča, kapsētas, kapsētas pakalpojumi, morga pakalpojumu, zārks, zārka pakalpojumi, iezārkošanas, apglabāšana, apglabāšanas ceremonijā, baznīca, mācītājs, cilvēku ar ierobežotu kustību transportēšana, invalīdu transportēšana, invalīdu pārvadāšana, specializētā transporta pakalpojumi, starpvalstu repatriācijas pakalpojumi, repatriācija, nogādāšana dzimtenē.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10130
Meklēšnas rezultātos parādīts : 103302
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma