Imantas Tirgus, SIA

Apraksts

Mēs visi ēdam, un būtu ļoti skumji šo iespēju izniekot, ēdot slikti. 

/Anna Thomas/

Tirgū vajag apskatīt, pataustīt, pasmaržot un nogaršot

Tirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.

Imantas tirgū tiks pārstāvēti visi četri Latvijas reģioni, Zemgale, Kurzeme, Latgale un Vidzeme.

Imantas tirgus mērķis ir apvienot mazos pārtikas ražotājus, mājražotājus, zemnieku saimniecības un amatniekus vienkopus no visas Latvijas. Imantas tirgū būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas, izgaršojot kulināro mantojumu, izjust saimnieku stāstus. Lai atgādinātu par sen aizmirstām vērtībām,( maizīte krāsnī, svaigs zivju loms, kadiķu kūpinājums, rīta piens māla krūkā ar omes biezpiena plācenīšiem un pīrāgiem)

Mērķis, panākt regulāru tirdziņa darbību Imantā, palīdzēt un veicināt vietējo, mazo zemnieku un uzņēmēju darbību. Šobrīd, tas arī ir realizējies ar uzviju. Daudzi zemnieki produkciju uz tirgu vedīs paši. Zemnieki un pārstrādātāji tieši tirgū atrod viens otru, lai apmainītos, iepirktu un pārstrādātu preci.

Nākotnē, vēlamies motivēt zemniekus un pārstrādātājus gatavot aizvien kvalitatīvākus produktus, ar kvalitāti saprotot arī to, ka tiek apzinātas un audzētas vietējam reģionam raksturīgās augu, dzīvnieku sugas, pārstrādē izmantotas tradicionālas metodes, un visā ražošanas procesā tiek izrādīta cieņa pret vidi.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 22006
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 617409
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Ances Dizains, apģērbu apdruka
    Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
    Upesrūķi, viesu nams
    Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
    BV Pack, SIA, iepakojumi
    BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma