Toode, SIA, jumtu segumi

Apraksts
SIA TODE mātes uzņēmums, kurš dibināts 1991.gadā, ar nosaukumu AS TOODE atrodas Igaunijā. Jumta seguma izvēle ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi māja kalpos, vai tā būs skaista un prestiža. Izvēle jāizdara pareizi – lai jumta segums būtu izskatīgs un drošs, bez īpaši lieliem izdevumiem. Uzņēmuma darbības virziens o Tēraudu jumtu un sienu profilu ražošana un tirdzniecība (dakstiņu, trapeces un valcēto jumtu profili ) o Jumtu palīgdetaļu ražošana (kores, vējmalas, u.c.) o Ūdensnoteku sistēmu ražošana un pārdošana o Speciālo skārda elementu ražošana (skursteņu apdares, palodžu u.c.) o Drošības elementu pārdošana (jumta un sienu kāpnes, jumta tilti u.c, sniega aiztures barjeras). Klienti var iegādāties un pasūtīt visus materiālus pēc saviem izmēriem un krāsu gammas. SIA “TODE” jumtu un sienu materiālus, ūdens noteksistēmas iepērk no Igaunijas firmas AS “TOODE”, bet AS “TOODE” materiālu iepērk no Somu koncerna Rautaruukki un Zviedru koncerna SSAB, kas ir vieni no lielākajiem augstvērtīga tērauda ražotājiem Eiropā. No šī tērauda materiāla AS “TOODE” profilē jumta un siena materiālus, un izgatavo ūdens noteksistēmas kā arī visus palīgelementus. SIA “TODE” uz vietas ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda materiāliem.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72334
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1097844
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma